Over ons

Peter en Maaike Ligtvoet, aangenaam

Ligtvoet Shoes is dé passie van Peter en Maaike Ligtvoet. Samen met hun team van enthousiaste en deskundige medewerkers geven ze advies over wat de beste schoenen zijn bij ieder paar voeten, van jong tot oud. Deze passie voor schoenen bestaat al vele jaren.

Jarenlange familietraditie

Peters opa werkte in een schoenfabriek en maakte in de avonduren thuis zelf schoenen. Al snel begon hij een eigen fabriekje. Peters vader zette samen met drie broers de familietraditie door tot in de jaren ’90 van de vorige eeuw. Ondertussen begon Peter in 1988, als bedrijfsleider, in de schoenenzaak aan de Raadhuisstraat in Moergestel.      Op 1 januari 1991 hebben Peter en Maaike de winkel overgenomen.

Trouwe klantenkring

Ligtvoet Shoes bleek een succes en groeide gestaag uit tot de populaire schoenenwinkel die het nu is. De trouwe klantenkring breidt nog steeds uit en is afkomstig uit de wijde regio. Als specialist in kinderschoenen heeft Ligtvoet inmiddels de grootste collectie van Midden-Brabant. Maar ook voor dames en heren is er volop keuze en volgt de collectie de laatste trends. Ieder seizoen opnieuw.